За мен

По професия съм счетоводител. Дълго време си мислех, че това е нещото, с което винаги ще се занимавам. Както всички, и аз дълго време търсех моята цел и мисия в живота. Сякаш се опитвах да намеря отговорите на това мое търсене в Перу на Мачу Пикчу, в Тибет около Кайлаш или в Непал.

Винаги съм се интересувала от астрология, но преди четири години се запознах с Гал Сассон. Това ми даде увереност да започна да уча астрология. Започнах с ведическата астрология и тя ми помогна да открия индийската нумерология. А една от моите учителки ме срещна с психологическата матрица и нумерологията на Сидирова. Това беше любов от пръв поглед.

Не спирам да се чудя как тази древна наука помага да се намерят отговори на много въпроси в живота на съвременния човек. Като знаете само датата на раждане можете да „прочетете“ човек, да го видите, разберете, приемете.

Тази матрица с 9 квадратчета може да ви помогне да разберете и приемете себе си, да се научите как да живеете в хармония със себе си. Тя ви помага да разрешавате конфликти и подобрявате отношенията с близките. Използвайки датата на раждане, можете да научите много за даден човек, за да разберете как да взаимодействате с него в различни области на живота!

С помощта на анализа на вашите цифри ще можете да промените своя мироглед, разбирането си за Света и хората и в резултат на това своя Живот!

Винаги съм искала да да помагам на хората и нумерологията ми даде тази възможност. Споделяйки с вас значението на цифрите във вашата матрица, аз мога ви помогна да разберете защо нещо се случва или не се случва в живота ви. Можем да видим в матрицата какви качества притежавате и как да ги използвате, за да достигнете мечтите, целите си. Защото твърде много цифри в определена позиция са вашите ресурси и вие можете да ги използвате по подходящ начин. Моята задача е да предам на човека какво иска да каже неговата матрица, как да я хармонизира, а той решава кой път да поеме.

Благодарна съм, че имах възможността да се обучавам в института Лакшми Амея! Всички мои знания- и в астрологията, и в нумерологията ми помагат да бъда полезна на хората около мен.

Радвам се да споделя с вас моите умения и знания и съм щастлива, че се срещаме с вас тук. Аз знам, че нашата среща с вас и нумерологията може да промени живота ви.

Сертификати