Услуги

Анализ на вашата матрица

Да разберете, да приемете себе си, да се научите да живеете в хармония със себе си, да намерите своята мисия и да следвате своето предназначение.
Да разберете, защо реатирате по определени начини.
Нумерологичен АНАЛИЗ НА ЛИЧНОСТТА – лични качества и наклонности, психотип, характер, енергия, здраве, начин на мислене, капацитет на паметта, дълг, семейственност, късмет, покровителство и много други различни характеристики.
Ще ви кажа как да развиете липсващите качества или да използвате излишни. Ще отговоря на въпроса – кой си ти шеф или подчинен, алтруист или егоист, коя енергия преобладава при теб- мъжка или женска, как се проявяваш в света, какви са отношенията ти с хората, с парите, със себе си .

Анализ на партньорски матрици

Матрицата ще ви покаже как да имате по-добра комуникация с близките хора, с партньора си, защо не я/го разбирате, защо не можете заедно да намерите пътя към щастлив живот.
Нумерологията в семейните отношения е пътеводната звезда, която ще ви каже правилния път към щастието на взаимната любов и ще даде отговори на много въпроси, касаещи не само всеки един от съпрузите, но и тези, които са пряко свързани с техните родители и други членове на семейството.
Нумерологията може да помогне за постигането на взаимно разбирателство и хармония в семейните и личните отношения!
Ако имате късмета да срещнете любовта на живота си – това е голям успех. И ако имате късмета да създадете семейство с любимия човек, това е двоен късмет. Но за да запазите чувствата и взаимното разбирателство в продължение на много години, трябва да работите усилено.
Когато няма енергиен обмен между хората, един вид презареждане, всеки съюз може да се провали, независимо дали семеен или бизнес.
Бих искала да ви помогна да хармонизирате семейните си отношения и да предложа как да направите съвместимостта си с партньора си възможно най-близка до идеалната.
Познавайки тази информация, можете да избегнете временни неприятности, които понякога могат да възникнат в семейството.

Анализ на матрицата на вашето дете заедно с вашата матрица

Как да помогнете на децата си да реализират своя потенциал, а вие родителите – да не очаквате децата да са отговорни за своите несбъднати мечти.
Искате ли вашето дете да бъде успешно?
Не е тайна, че всички сме различни и децата ни също са много различни едно от друго.
Едното дете е спокойно и усърдно, учи се лесно и самостоятелно, а другото е подвижно, създава нещо през цялото време и преследва родителите си с безкрайни въпроси.
Едното дете гравитира към технологиите, а другото към музиката.
И когато дойде време да ходят на училище, родителите се изправят пред въпроса как да помогнат на детето си да не стане като всички останали, а да остане себе си и да разкрие точно своя потенциал.
В крайна сметка всеки човек разбира, че само като останеш себе си, използвайки силните си страни, можеш да постигнеш нещо полезно в живота, да станеш успешен и в резултат на това богат.
Пренебрегвайки разбирането на особеностите, не развивайки талантите му у детето, неразбирайки ги, родителите правят голяма грешка, т.к. „Човекът-шаблон”, в който отчасти се превръщаме след като завършим средно училище, не може да постигне много в живота, защото има много като него, а само малцина постигат успех.
Някои родители мислят – как мога да разбера какво е полезно за моето дете, възможно ли е да се определят неговите наклонности в ранна детска възраст? Те вярват, че е необходимо да отидат при специалист или психолог, да прекарват много часове там, да плащат много пари, за да разберат своето потомство и да идентифицират силните им страни.
Всъщност е достатъчно само да знаете датата на раждане и да можете да я разчетете.

Анализ на матрицата в бизнеса

Матрицата може да ни покаже как да имаме най-добрия бизнес партньор или как от екип от 2-3 или повече човека да направите екип-мечта за разрастването вашия бизнес.
Психологическата матрица ще ви помогне да анализирате ситуацията в екипа, в който работите и да разберете как вашите служители ви възприемат, как се отнасят към вас, каква ще бъде психологическата ситуация, как ще се развивате в отношенията с новите служители.
Ще бъде ли успешен бизнесът с този или онзи партньор?
Струва ли си да започнете бизнес с този или онзи човек?
И как ще се развият събитията в това или онова партньорство?
Какво да промените, какво да преразгледате?
Как да използваме най-добре силните качества на нашите подчинени, на нашите партньори?
На всички тези и много други въпроси може лесно да се отговори с НУМЕРОЛОГИЯТА!!!
Тук можете да задавате вашите въпроси по всякакви теми за партньорство и съвместимост.