Предназначението на човек и нумерологията

Човек се счита за атлет на много дълга дистанция, 50-100 живота. Вселенското училище включва: нашия кармичен товар, прераждане и домашна работа, която трябва да научим, за да продължим напред. Например:

  • Взех пари назаем в минал живот и не ги върнах – време е да ги върна в този.

  • Той разби сърцето на любимата си през 15 век, в този живот – тя ще разбие неговото.

  • Оплака се от лоша съдба в минал живот, в този ще се моли даже да не го застрелят.

Предназначението на човек е да се развива, да трупа опит, да изплаща дълговете от миналото. Предназначението ≠ любима работа и ≠ професионално призвание. Предназначението е индивидуална задача, мисия, смисъл. С какво предназначение си решил да се родиш на земята, а не  просто така да се появиш на този свят.

Нумерологията не дава ясен и недвусмислен отговор на въпроса „Какво е моето предназначение? “, а показва посоката и идеите за размисъл. Надявам се изчислението, базирано на вашата дата на раждане, да ви накара да помислите за живота си от нова гледна точка.

„Числото на кармата” или Фоновото число е най-съобразено с предназначението на човека.Нека запишем датата на раждане и да сумираме числата. Сумираме докато получим едноцифрено число. Когато сметнах своето фоново число за да разбера предназначението си получих 7. Бях изненадана колко точно беше обяснението за хората като мен.

ЧИСЛО 7

Предназначение – да опознаем света.

Изображение: търсач на истината, изследовател, предсказател, човек-символ.

Мото: Опознай непознаваемото.

„Неведоми са пътищата Божии“– афоризъм, който не е от вашата харта. Вие не сте от онези, които прекланят глави в благоговение пред мистериите на съществуването. Ако възникнат въпроси, тогава трябва да се отговори – на този принцип, според вашето дълбоко убеждение, се изгражда всичко съществуващо. По същия принцип вие изграждате собствения си живот.

Желанието ви във всеки случай да стигнете до дъното на истината, да сведете трудната ситуация до обикновено равенство без „неизвестни“ в началото може да ви изиграе лоша шега. По-специално, няма да разберете веднага, че в личните отношения не всичко е толкова просто, колкото ви се струваше. В резултат на това са напълно възможни сериозни разочарования. Всъщност всичко е дори по-лесно, отколкото си мислите, но разбирането за това ще дойде само с възрастта.

Но в професионален план няма да има проблеми. Освен това вашето любопитство и педантичност при изучаването на предмета, който ви интересува, ще ви позволи да станете експерт във всяка, дори произволно избрана област. Способността правилно да поставите задача и да я подложите на цялостен анализ ви отваря най-широки перспективи както в научната дейност, така и в практическата работа, с една дума, където се изисква ясно мислене и постоянство в търсене на оптималното решение.

Вероятно до зряла възраст ще имате време да украсите стените на офиса си с дипломи от различни научни общества и сертификати на патентни ведомства или, ако сте човек, по-склонен да работи с ръцете си, да напълните всички стаи във вашия изхвърляне с измислените от вас „велосипеди“. Във всеки случай в по-късните си години ще има с какво да се гордеете.

Как да разберете предназначението си? – Трябва да следвате своите интереси и да се ръководите от своите чувства.

Първо трябва да намерите вътрешна свобода – да пуснете психологическите бариери и да премахнете ограничаващите вярвания и предразсъдъци. Научете се да действате и да мислите нестандартно и осъзнато.

После трябва да придобиете външна свобода – да не зависите силно от източника на доходи, от роднини, работа и други зависимости, взети против волята ви.

Само с относителна вътрешна и външна свобода човек може да започне да осъзнава своята съдба. Нумерологията няма да ви даде вашата трансперсонална мисия, небето няма да се отвори и ангелът няма да ви даде „Техническо задание“ за вашето въплъщение. Трябва да го изградиш сам, със свобода – възможно е. Без свобода това ще бъде реализиране на задачи на други хора, които най-вероятно ще паразитират върху вас.

Ако искате да видите значението на вашето фоново число за да разберете кое е вашето предназначение, пишете ми- това може да ви накара да погледнете на живота си от нова гледна точка.

Регистрирай се за Безплатно Видео:

„Изкуството да казвам „Не“, как да видя своята уникалност и неповторимост?“

Как нумерологията ще ми помогне да развия своята самооценка?

Originally posted 2022-05-07 18:59:37.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *