Нумерология на любовта: Как да разберем бъдещето на отношенията по датите на раждане на двойката?

Нумерологията в семейните отношения е пътеводната звезда, която ще ви каже правилния път към щастието на взаимната любов и ще даде отговори на много въпроси, касаещи не само всеки един от съпрузите, но и тези, които са пряко свързани с техните родители и други членове на семейството.

Нумерологията може да помогне за постигането на взаимно разбирателство и хармония в семейните и личните отношения!

Ако имате късмета да срещнете любовта на живота си – това е голям успех. И ако имате късмета да създадете семейство с любимия човек, това е двоен късмет. Но за да запазите чувствата и взаимното разбирателство в продължение на много години, трябва да работите усилено.

Когато няма енергиен обмен между хората, един вид презареждане, всеки съюз може да се провали, без значение дали семеен или бизнес.Бих искала да ви помогна да хармонизирате семейните си отношения и да предложа как да направите съвместимостта си с партньора си възможно най-близка до идеалната. Познавайки тази информация, можете да избегнете временни неприятности, които понякога могат да възникнат в семейството.

Напишете датата на раждане (вашата и на партньора) на един ред без нули. Съберете всички числа. Извадете 22 от полученото число, докато получите число по-малко от 22. Това ще бъде вашият индекс на съвместимост. Например. Виктория е родена на 12.09.1970 г., а Иван е роден на 2.12.1968 г. напишете всички числа в ред без нули. Добавете 1+2+9+1+9+7+2+1+2+1+9+6+8=58. Извадете 22, вземете 36 и отново извадете 22. Ура – Индекс = 14.

1 – В такава връзка винаги ще има въпрос за лидерство. Някой, обикновено мъж, ще се стреми да управлява взаимоотношенията, да налага своята воля и своите закони. Опитайте се да не влизате в конфликт за това, това няма да доведе до нищо добро. Отношенията са креативни, интересни, много зависи от настроението на партньорите, много може да се промени. Вие сте добри в съвместната работа.

2 – Мека, хармонична връзка. Сродни души. Разбирате се перфектно. Всеки от партньорите има богат вътрешен свят, силно въображение. Това е много благоприятна връзка.

3 – Добри отношения, които най-често водят до брак. Може би раждането на дете. Връзки, които носят пари и стабилност. Въпреки това, не позволявайте на другите да се месят в живота ви, особено на майка ви. В този съюз главната роля ще играе жена.

4 – Връзки, в които главната роля играе мъж. Много страст и емоции. Не позволявайте на ревността да съсипе всичко. Ще искате напълно да притежавате любимия човек, а това вече е егоизъм. Не позволявайте на клюките да развалят съюза ви.

5 – Важен съюз в живота ви. Този човек ще играе важна роля. Социалните различия могат да попречат тук. Или разлика в интересите, възгледите за живота. Вашият партньор ще стане

вашият учител и съветник. Или ще станеш негова пътеводна звезда.

6 – Най-хармоничният от всички съюзи. Това са най-силните бракове. Взаимна любов, хармония и спокойствие. Отначало обаче може да е трудно да се разберем напълно. Не се притеснявайте, всичко идва с времето.

7 – Много мобилни взаимоотношения, много промени, пътувания, комуникация. Много непоследователност. Може да има предателства. Обикновено такива връзки приключват бързо. Отделете време, за да вземете важно решение за любимия човек, тъй като има голяма вероятност от грешка.

8 – Това е по-скоро бизнес съюз, а не любовен. Или – кармични взаимоотношения. В минал живот сте били виновни един пред друг. В този живот трябва да отработите грешките си. Такива връзки са трудни за прекъсване. Трябва да работим върху себе си. Не сменяйте партньора си.

9 – Трудни взаимоотношения – всеки сам. Може да се почувствате много самотни в този съюз. Липса на обич, внимание, топлина. Такъв съюз в крайна сметка се разпада. Това също е несподелена любов. Обичаш, но не! Или обратното!

10 – много щастлива връзка. Тя ще донесе успех и късмет. Човек е изпратен в живота ви като спасителна линия. Това значително ще разшири хоризонтите на вашите възможности. Това може да бъде и връзка на удобство. Във всеки случай всичко ще свърши добре!

11 – Трудни взаимоотношения. И двамата партньори имат много силен характер. Всеки се опитва да доминира. Оттук и конфликти и раздори. Трети страни могат да се намесят. Предателство. Трябва да се адаптираме един към друг, да намерим компромис, в противен случай връзката ще се разпадне. Много добра съвместимост в секса.

12 – Ще положите много усилия за тази връзка. Винаги е жертва. Можеш да издържиш много заради любовта си. Това са сложни, кармични взаимоотношения, несподелени чувства, негодувание, неразбиране. Тази връзка ще остави дълбока следа в душата ви.

13 – Лош съюз. Рано или късно ще се разпадне като къща от карти – има енергийна несъвместимост между партньорите. Опасна връзка. Вероятно брачно насилие.

14 – Спокойни, равномерни отношения. Това е една от най-добрите опции за съвместимост. Разбирате се, има общи цели, общи интереси. Дълга и стабилна връзка.

15 – Опасност! Такъв съюз е изграден върху манипулация и изнудване. Един от партньорите вързал другия. Силна сексуална зависимост. Извращения. Черна магия. Любовно заклинание! Опитайте се да не свързвате живота с този човек.

16 – Много нестабилна връзка. Постоянни псувни, кавги. Крайният резултат е развод. Не се вписваш в кръга. Връзките са опасни и за двамата партньори. Близките хора могат да имат силно влияние. Енергиен вампиризъм.

17 – Прекрасен съюз. Добре се допълвате. Човекът ви е изпратен от ангел пазител. Голямо бъдеще. Съвместно творчество.

18 – Много погрешни схващания и илюзии в отношенията. Не разбирате напълно кой е до вас. Изневяра измама. Слезте на земята. Опасността от грешен избор. Не можете да използвате магия за хармонизиране на отношенията. Особено черното заклинание!

19 – Отлично. Топли и хармонични отношения. Раждането на здрави и щастливи деца. Истинска любов. Разбиране. Поддържка .

20 – На първия етап подобни взаимоотношения могат да бъдат доста сложни. Ще се приспособите един към друг. Проблемите обаче ще отидат на заден план много бързо. Ще има силни чувства. Като цяло това са добри отношения. Основното нещо е да дадете време да свикнат един с друг. Това е предано приятелство.

21- Мир, спокойствие, хармония. Силен брак. Сериозни намерения. Грижа един за друг. Отлична енергийна съвместимост.

22 – Много непредвидима връзка. Жажда за свобода. Вашият партньор може да бъде много необичаен човек. Това е вулкан, който може да избухне всеки момент. Необходими са много усилия, за да поддържате тази връзка гладка и спокойна. Възможен развод!

Регистрирай се за Безплатно Видео:

„Изкуството да казвам „Не“, как да видя своята уникалност и неповторимост?“

Как нумерологията ще ми помогне да развия своята самооценка?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *